Sale USA | Online Kopen in Amerika
profiteer van de lage dollar en dus lage prijzen | Sale USA - altijd uitverkoop in Amerika

Sale USA | Online Kopen in Amerika

UGGs kopen in Amerika

januari 25th, 2009 . by admin

UGG Classic Tall

UGG Classic Tall

De populaire UGG laarzen (en schoenen en sandalen) zijn in Amerika vele euro’s goedkoper. Neem bijvoorbeeld de dames UGG Classic Tall. In Nederland kosten deze UGGs toch al gauw 220 euro. Bij Amazon.comkoop je ze voor 184 dollar + 8 dollar verzendkosten is 192 euro. Omgerekend bij de huidige koers (1,29) is dat 149 euro.  Tenslotte moet je nog 19% BTW betalen. In totaal ben je dan 178 euro kwijt. (Er zijn geen invoerrechten omdat het aankoopbedrag onder de 150 euro zit.)

Wil je toch liever je Uggs in Nederland kopen, kijk dan eens op de site van Ikwilschoenen.nl.

online adverteren www.m4n.nl

Tagged With:  

2 Responses to “UGGs kopen in Amerika”

 1. Josh Says:

  helaas is deze berekening niet juist. Over ugg schoenen moet je invoerrechten betalen ( dit geld voor alle aankopen boven de 22 euro.) In het geval van UGG schoenen is dat 12%. Overigens gaat de 150 euro regeling van de douane hier niet op, want die wordt berekent over de aankoopprijs + verzendkosten. Helaas kom je dan boven de 150 euro uit, en moet je alsnog ook de btw betalen.

  Wat de meeste mensen over het hoofd zien is dat de douane zogenaamde antidump heffingen heeft over producten die van oorsprong uit China komen. In het geval van UGG is dat 16.5%. Uiteindelijk ben je dus meer kwijt dan in de winkel in Nederland.

  voor info, kijk even hier;
  http://www.douane.nl/particulier/internetaankopen/internetaankopen-03.html#P84_5729

 2. admin Says:

  Hallo Josh,

  Voor aankopen boven de 22 euro moet je BTW betalen. Pas als het bedrag boven de 150 euro uitkomt moet je invoerrechten betalen. En de invoerrechten betaal je alleen over de waarde van het product, dus niet over de verzendkosten. Een duidelijke uitleg vind je op deze pagina: http://www.douane.nl/particulier/internetaankopen/internetaankopen-02.html#P57_4968.
  UGGs komen uit Australië en niet uit China. De officiële naam is niet voor niets UGG Australia.

  MVG,
  Anton