Sale USA | Online Kopen in Amerika
profiteer van de lage dollar en dus lage prijzen | Sale USA - altijd uitverkoop in Amerika

Sale USA | Online Kopen in Amerika

Kindle best verkopende product van Amazon

december 29th, 2010 . by admin

Er is op amazon.com geen boek of apparaat waarvan er meer worden verkocht dan de Kindle. Digitaal lezen wordt gemeengoed. Amazon signaleert dat veel mensen zowel een ebook reader als een tablet computer hebben. De twee zijn geen concurrent van elkaar.

Zelfs van het laatste boek van Harry Potter zijn minder exemplaren verkocht dan Amazons zelfontwikkelde Kindle. Dat meldt het bedrijf in een persbericht met daarin een breed overzicht van topverkopen en opmerkelijkheden over de decembermaand.

De prijs van de ebook reader is nu dermate laag dat consumenten digitaal lezen zonder dralen gaan uitproberen. Bovendien blijkt dan ook dat ereaders niet als concurrenten worden gezien van de iPad of andere tabs. Men koopt ze moeiteloos allebei en de toestellen worden naast elkaar gebruikt.

Tagged With:  

Comments are closed.